BK "Valmiera" Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros savā laukumā aizvadīja šā gada pirmo spēli, kurā ar 65:60 uzvarēja "Liepājas Lauvas", tādējādi izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Spēli ar divu punktu metienu atklāja Pāvels Veselovs, un drīz pēc tam vadībā izvirzījās "BK Valmiera", kas pēc pirmās ceturtdaļas iekrāja pārliecinošu pārsvaru – 17:9. Otrajā ceturtdaļā "BK Valmiera" panāca lielāko pārsvaru spēlē - 34:20, kuru spēja to noturēt līdz puslaika beigām. Ejot pārtraukumā rezultātu tablo rādīja 34:22 par labu laukuma saimniekiem.

Trešajā ceturtdaļā "Liepājas Lauvas" pietuvojās un abas komandas šķīra vien trīs punkti (36:33), bet tūlīt pārsvaru palielināja mājinieki - pēc trešās ceturtdaļas atjaunots lielājs pārsvars - 49:41. Pēdējā ceturtdaļā viesi atspēlējās un piecas minūtes līdz spēles beigām panāca neizšķirtu - 55:55, bet spēles galotni, pateicoties Artūra Valeikas veiksmīgajai darbībai uzbrukumā, valmieriešiem izdevās nosargāt un izcīnīt uzvaru ar 65:60.

BK "Valmiera" rindās rezultatīvākais bija Pāvels Veselovs - 22 punkti, bet Liepājas komandā visvairāk punktu guva Eštons Mičels - 24.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!