Foto: F64
Astoņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) čempionāta spēlē sestdien guva latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms, bet viņa pārstāvētā Bilbao "Gescrap Bizkaia" komanda savā laukumā ar rezultātu 85:74 (24:14, 24:22, 20:12, 17:26) pieveica "Valencia Basket" vienību, kurā spēlē cits latvietis Rihards Kuksiks.

Blūms laukumā pavadīto 15 minūšu un 40 sekunžu laikā realizēja vienu no trim divpunktu metieniem un divus no trijiem tālmetieniem. Vēl viņš izpildīja trīs rezultatīvas piespēles un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, kas mača noslēgumā Blūmam deva septiņus efektivitātes koeficienta punktus.

Tikmēr Kuksiks šajā mačā spēlēja astoņas minūtes un 17 sekundes, punktus negūstot. Viņš garām grozam raidīja vienīgo izpildīto trīspunktu metienu. Tāpat Kuksiks izcīnīja vienu bumbu zem groziem, cīņu noslēdzot ar -1 efektivitātes koeficienta punktu.

Kristapa Valtera pārstāvētā Malagas "Unicaja" vienība savu spēli aizvadīs svētdien.

Kopvērtējumā "Unicaja" ar astoņām uzvarām desmit spēlēs pašlaik ieņem trešo pozīciju, "Valencia Basket" vienība tikusi pie sešām uzvarām, kas tai dod sesto vietu, kamēr "Gescrap Bizkaia" komanda ar pieciem panākumiem atrodas desmitajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!