Foto: F64

Latvijas klubam "VEF Rīga" VTB Vienotās basketbola līgas regulārā čempionāta spēlē pret Maskavas CSKA bija iespējas uzvarēt, tomēr tās netika izmantotas, pēc zaudējuma sacīja galvenais treneris Ramūns Butauts.

Jau ziņots, ka "VEF Rīga" svētdien aizvadīja trīs labas ceturtdaļas, bet pēdējās desmit minūtēs "salūza" un piedzīvoja zaudējumu ar 63:80. Maskavas CSKA šo maču aizvadīja pēc pārbaudes spēļu sērijas pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandām.

"CSKA komanda uzvarēja pelnīti. Šī komanda ir augstākas klases, tomēr uz viņu noguruma fona mums bija neliela iespēja. Diemžēl tā palika neizmantota, tomēr mūsu jaunajiem spēlētājiem tā bija lieliska skola," pēc cīņas sacīja "VEF Rīga" treneris Ramūns Butauts.

Jau ziņots, ka "VEF Rīga" sastāvu papildinājis bosniešu spēka uzbrucējs Kenans Bajramovičs un amerikāņu centra spēlētājs Deriks Nikss, kurš pievienojies uz pārbaudes laiku. Neviens no viņiem gan mačā ar CSKA vēl nepiedalījās, bet abu basketbolistu debija gaidāma nākamajā otrdienā pirmajā Eiropas kausa izcīņas spēlē savā laukumā ar Maķedonijas spēcīgāko klubu Skopjes "Aerodrom".

Sezonu "VEF Rīga" komanda iesākusi neveiksmīgi, arī iepriekšējās divās spēlēs ciešot neveiksmes. Sākotnēji rīdzinieki ULEB Eirolīgas kvalifikācijā ar 71:80 piekāpās Lietuvas vienībai Viļņas "Lietuvos rytas", bet šonedēļ pirmajā VTB Vienotās līgas spēlē ar 83:89 savā laukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas "Cmoki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!