Foto: AFP/Scanpix
ULEB Eirolīgas basketbola turnīra ceturtdaļfinālā Grieķijas komanda Pireju “Olympiacos” ar rezultātu 82:75 (21:26, 21:22, 26:18, 24:9) izbraukumā uzvarēja Itālijas komandu Sjēnas “Montepaschi”, sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadība 1-0.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Georgioss Printeziss, bet pa 15 punktiem guva Vasilis Spanulis un Kails Hainss. Tikmēr “Montepaschi” komandas labā 28 punktus sameta Deivids Andersens, bet 15 punkti Bo Makkaleba kontā.

Eirolīgas ceturtdaļfināla spēles turpināsies ceturtdien, kad Atēnu “Panathinaikos” spēkosies ar Izraēlas komandu Telavivas “Maccabi Electra, bet Spānijas klubs Barselonas “Regal” tiksies ar Kazaņas “Unics” no Krievijas.

Atgādinām, ka pirmajās divās ceturtdaļfināla spēlēs otrdien pagājušās sezonas sacensību uzvarētāja “Panathinaikos” no Grieķijas savā laukumā ar rezultātu 93:73 pieveica “Maccabi Electra”, bet Spānijas čempionvienība "Regal" ar 78:66 savā laukumā pieveica “Unics”. Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Jāņa Blūma pārstāvētā Spānijas komanda Bilbao “Gescrap Bizkaia”, kas ar rezultātu 71:98 izbraukumā kapitulēja Krievijas vienībai Maskavas CSKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!