Foto: F64

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis trešdien ULEB Eirokausa sezonas ceturtajā mačā izcēlās ar sešiem punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, viņa pārstāvētajai Trento "Dolomiti Energia" komandai piedzīvojot ceturto neveiksmi turnīrā.

Trento vienība izbraukumā ar rezultātu 63:93 (18:28, 15:20, 11:31, 19:14) piekāpās Telavivas "Hapoel".

Gražulis, dodoties laukumā sākumsastāvā, spēlēja 30 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā realizēja divus no septiņiem divu punktu metieniem un divus soda metienus, taču piecas reizes meta garām no trīspunktu līnijas. Viņš arī tika pie deviņām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, vienas kļūdas, viena bloķēta metiena, divām personīgajām piezīmēm, diviem izprovocētiem sodiem un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu seši.

"Dolomiti Energia" rindās Djego Flakadori ar 11 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākais, bet desmit punktus pievienoja Mateo Spanjola un Drū Krofords, kurš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Mājinieku komandā Džeilens Hoards guva 22 punktus un tika pie deviņām atlēkušajām bumbām, ar 18 punktiem izcēlās Žans Pjērs Tokoto.

Trento vienība ar četriem zaudējumiem četrās spēlēs ieņem devīto vietu B apakšgrupā.

ULEB Eirokausa pamatturnīrā 20 komandas sadalītas divās grupās pa desmit vienībām katrā. Izslēgšanas turnīrā, kas sāksies no astotdaļfināla, iekļūs katras grupas astoņas labākās komandas.

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Boloņas "Virtus" basketbolisti, kuri finālā pārspēja "Bursaspor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!