Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
BK "Ventspils" un basketbolists Ingus Bankevics pēc savstarpējās vienošanās piektdien pārtrauca līguma saistības, līdz ar to basketbolists nedosies laukumā "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) piektdienas spēlē pret BK "Liepājas Lauvas".

"Mēs Ingum nevarējām nodrošināt tādu spēles laiku, kādu viņš vēlējās un viņam bija nepieciešams," saka BK "Ventspils" treneris Guntis Endzels. "Bankevics ir viens no tiem spēlētajiem, kurš savu produktivitāti var parādīt, mačā vidēji laukumā spēlējot 30 minūtes. To mēs nevarējām un nevarēsim nodrošināt, tāpēc arī abpusēji vienojāmies par šādu soli."

Ingus Bankevics BK "Ventspils" pievienojās šīs sezonas sākumā, un paguva piedalīties 15 Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionāta spēlēs, vidēji laukumā pavadot 19 minūtes, gūstot 9,3 punktus un izcīnot 2,3 atlēkušās bumbas.

BBL viņš aizvadīja 19 spēles, vidēji laukumā pavadot 16 minūtes, gūstot 6,8 punktus un izcīnot 1,4 atlēkušās bumbas. Deviņš FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlēs Bankevics vidēji laukumā pavadīja 16 minūtes, gūstot 9,1 punktus un 1,8 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!