Foto: FIBA

Latvijas basketbolista Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" piektdien ULEB Eirolīgas mačā piedzīvoja neveiksmi.

Vitorijas vienība izbraukumā ar rezultātu 83:98 (18:22, 25:16, 16:29, 24:31) piekāpās Atēnu "Panathinaikos".

Kurucs laukumā bija septiņas minūtes un četras sekundes, kuru laikā pa grozu nemeta, bet vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Baskonia" rindās Markuss Hovards ar 20 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākais, kamēr mājinieku panākumu nodrošināja Deriks Viljamss un Dveins Beikons, kuri izcēlās ar 16 gūtajiem punktiem.

Vitorijas komanda pēc septiņām spēļu kārtām, kurās izcīnījusi četras uzvaras, ieņem sesto vietu, ierindojoties tikai par vienu pozīciju augstāk nekā Rolanda Šmita pārstāvētais Kauņas "Žalgiris", kamēr "Panathinaikos" ar diviem panākumiem atrodas 17.vietā.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!