Par Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) ģenerālsponsoru kļuvis būvtehnikas nomas uzņēmums "Ramirent". Līdz ar to 2019./2020. gada sezonā turnīra oficiālais nosaukums būs "Ramirent LBL2", vēsta Latvijas Basketbola savienība.

"Ramirent LBL2" čempionātā šosezon piedalīsies 22 komandas, kas pamatturnīrā pēc reģionālā principa sadalītas Austrumu un Rietumu zonās.

"Prieks, ka partneri novērtējuši Latvijas Basketbola līgu un klubu kopā paveikto darbu, sarīkojot turnīrus, kas sagādā sportisko intrigu un izaugsmes iespējas dalībniekiem un svētku sajūtu skatītājiem. Visiem "Ramirent LBL2" dalībniekiem novēlu veiksmīgu sezonu," sacīja Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins.

"Ar ģenerālsponsora atbalstu paplašināsim "Ramirent LBL2" publiskās aktivitātes, palīdzot klubiem darbā ar atbalstītājiem," skaidroja Latvijas Basketbolu līgu Edgars Bērziņš. "Būs vairāk video tiešraižu un sižetu, būs jauns čempionu kauss."

"Ramirent LBL2" čempionātā pirmās spēles notiks 4. oktobrī, pamatturnīrs beigsies 15. martā. Spēļu kalendārs Katras zonas astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!