Foto: LETA

Latvijas Basketbola savienība (LBS) atteikusies izsniegt brīvlaišanas vēstuli "VEF Rīga" spēlētājam Kasparam Bērziņam pārejai uz citu klubu, vēsta savienības mājas lapa.

"Kasparam Bērziņam netiek izsniegta brīvlaišanas vēstule, jo spēlētājam ir spēkā ar basketbola klubu VEF Rīga noslēgtais līgums, un iesniegtajos dokumentos nav juridisku argumentu, lai to lauztu," paziņojis Latvijas Basketbola savienības licencēšanas un pāreju menedžeris Māris Jučmanis.

Pagājušajā nedēļā "VEF Rīga" spēlētāju Kasparu Bērziņu pārstāvošais aģents Latvijas Basketbola savienībā iesniedza dokumentus, cenšoties panākt basketbolista brīvlaišanu no kluba.

Pēc iepazīšanās ar iesniegtajiem dokumentiem, LBS licencēšanas un pāreju menedžeris nolēmis, ka pieprasījums nav apmierināms.

Bērziņš jau maija beigās paziņoja, ka nav pārliecināts, vai paliks Latvijas čempionu rindās arī nākamajā sezonā, lai arī līgums pērn tika noslēgts uz trim gadiem.

"Pagaidām nevaru pateikt, vai palikšu, jo līgumā ir dažādas iespējas. Aģenti skatīsies un stāstīs man, kādas ir iespējas, tāpēc neesmu drošs, ka palieku," izteicās basketbolists. "Tomēr arī nesaku, ka eju prom."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!