Latvijas basketbolists Mareks Mejeris pirmdien Vienotās līgas spēlē guva 12 punktus, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Permas "Parma" izcīnīt uzvaru.

Mejera "Parma" mājas spēlē ar rezultātu 66:73 (21:20, 12:17, 24:19, 9:17) piekāpās Kazaņas "Unics".

Latvijas basketbolists spēli sāka starta pieciniekā un laukumā pavadītajās 29 minūtēs un 51 sekundē guva 12 punktus, realizējot sešus no septiņiem divu punktu metieniem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieku metienus, četras reizes kļūdījās, nopelnīja divas personīgās piezīmes, kā arī beidza spēli ar +/- rādītāju -12 un ar 13 efektivitātes koeficienta punktiem.

Permas komandā rezultatīvākais bija Džeremijs Hils, kurš guva 14 punktus.

"Unics" rindās ar 27 gūtajiem punktiem izcēlās Mario Hezonja, bet komandas kapteinis Džons Brauns pievienoja 19 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Mejera pārstāvētā vienība Vienotajā līgā ir aizvadījusi trīs spēles, izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot divus zaudējumus.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!