No titulētā Grieķijas basketbola kluba Pirejas "Olympiacos" biroja, kas atrodas spēļu mājvietā, esot nozagti 500 000 eiro, otrdien pavēstīja vienība.

"Šīs lietas atrisināšanā mēs pilnībā uzticamies Grieķijas policijai," teikts kluba paziņojumā.

Vietējie mediji vēsta, ka aizvadītajā nedēļā, kad arēna bijusi slēgta, zagļi ielauzušies kluba birojā, no seifa nolaupot lielo naudas summu. Gan vīriešu, gan sieviešu basketbola komandas savas spēles aizvada SEF arēnā jeb "Peace and Friendship Stadium" ["Miera un draudzības stadions"] Pirejā, kurā uz vīru kluba spēlēm ir vieta 12 tūkstošiem skatītāju.

Policijas sākotnējās izmeklēšanas rezultāti liecina, ka noziegumu, visticamāk, nav paveikuši profesionāļi. Tiek vēstīts, ka šobrīd notiekot arēnas video ierakstu izskatīšana.

Pagājušajā sezonā klubu pārstāvēja Latvijas izlases basketbolisti Jānis Strēlnieks un Jānis Timma, tomēr ULEB Eirolīgas vienību abi spēlētāji jau pametuši. Strēlnieks vasarā vienojās par pievienošanos Maskavas CSKA vienībai, bet Timma jau pagājušās sezonas gaitā tika izīrēts Maskavas apgabala "Himki" vienībai, uz kuru viņš pilnībā pārgāja starp sezonām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!