Foto: F64
Nākamajā sezonā Latvijas-Igaunijas basketbola līgā (LIBL) varētu startēt komanda ar nosaukumu "Rīgas Zeļļi", kuru veido basketbola raidījuma "Ūdenszeļļi" dalībnieki, vēsta portāls "sportacentrs.com".

Medija rīcībā nonācis potenciālās komandas piedāvājums sponsoriem. "Rīgas Zeļļi" būs privāti finansēts klubs, kas jau atradis vairākus atbalstītājus, taču tiek piedāvāta iespēja kluba darbībā iesaistīties arī fiziskām personām, kas var kļūt par kluba biedriem.

Sporta menedžeris un viens no "Ūdenszeļļi" raidījuma vadītājiem Edgars Buļs esot norādīts kā kluba prezidents, un viņš stāstīja, ka projekts vēl ir idejas fāzē un līdz tā realizēšanai praksē vēl ir daudz darba. "Pagaidām vēl nevaram apgalvot, ka šī ideja arī realizēsies praksē," viņš sacīja.

Esot arī panākta sadarbība ar basketbola skolu "Rīga" un RTU, kas šosezon ar savām komandām startēja "Ramirent" Nacionālajā līgā, sadarbība esot arī ar Cēsu sporta skolu.

Portāls "sportacentrs.com" atgādināja, ka arī futbolā raidījums deva pirmsākumus klubam. Tā Jurijs Žigajevs ar raidījumu "Pa Pāris kausiem" ielika pamatus klubam FK "PPK/Betsafe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!