Foto: FIBA

Latvijas basketbolistu Mārča Vītola un Ojāra Siliņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo", kuru vada Roberts Štelmahers, Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas trešajā spēlē piedzīvoja zaudējumu papildlaikā

Tallinas vienība ar rezultātu 85:87 (25:19, 21:16, 19:18, 10:22, 10:12) papildlaikā piekāpās Ostendes "Filou".

Siliņš laukumā bija 27 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā guva divus punktus, realizējot abus soda metienus. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus, nopelnīja vienu piezīmi, beidza spēli ar +/- koeficientu +3 un efektivitātes koeficientu 2.

Savukārt Vītols laukumā bija divas minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

"Kalev"/"Cramo" vienībā Sailess Melsons bija rezultatīvākais, gūstot 21 punktu, bet Kristjans Kitsings izcēlās ar 17 punktiem.

Igaunijas komanda Čempionu līgā ir aizvadījusi trīs spēles, kurās izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja divus zaudējumus.

Savukārt citā spēlē Mārča Šteinberga un Jāņa Bērziņa pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar rezultātu 72:67 (16:20, 18:15, 18:20, 20:12) pārspēja Karšijakas "Pinar".

Šteinbergs laukumā bija divas minūtes un 54 sekundes, kuru laikā izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Bērziņa nebija "Baxi" vienības pieteikumā.

Manrezas vienībā rezultatīvākais ar 14 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Lūks Mejs.

Latviešu pārstāvētā vienība aizvadījusi trīs spēles, nezaudējot nevienā no tām un grupā ierindojas pirmajā vietā.

Regulārajā turnīrā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Apakšgrupu uzvarētājas uzreiz nodrošinās vietu "play-off" pirmajā kārtā, kur tām pievienosies vēl astoņas vienības, kas tiks noskaidrotas "play-in" sērijās starp grupu otro un trešo vietu ieņēmušajām komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!