Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA komanda trešdien izcīnīja uzvaru Vienotās līgas spēlē.

Maskavieši viesos ar rezultātu 91:80 (22:22, 22:11, 22:22, 25:25) pārspēja Krasnojarskas "Jeņisej".

Strēlnieks šajā duelī laukumā pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā nerealizēja pa diviem divpunktu metieniem un tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, četrreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, piecas reizes pārkāpa noteikumus un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

CSKA rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Džoels Bolombojs, bet 20 punktus guva Derans Hilards. Mājiniekiem 20 punkti bija Leitona Hemondsa kontā.

CSKA ar 11 uzvarām 15 spēlēs turnīrā tabulā ieņem trešo vietu, kamēr "Jeņisej" ar četriem panākumiem 15 cīņās ir 11.pozīcijā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!