Foto: F64

"TTT Rīga" sestdien Lietuvā cieta zaudējumu "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) ceturtdaļfināla atbildes spēlē, taču iekļuva pusfinālā divu spēļu summā.

Rīdzinieces izbraukumā ar 76:79 (15:18, 15:22, 22:20, 24:19) piekāpās Kauņas "Aistes-LSMU", divu spēļu summā uzvarot ar 142:131.

Viešņu rindās pa 19 punktiem guva Vanesa Jasa un Dikeija Koena, kura sakrāja arī deviņas atlēkušās bumbas un sešas kļūdas. 16 punktus guva Kate Vilka, bet Gunta Baško bez desmit gūtiem punktiem sakrāja arī pa sešām atlēkušajām bumbām, rezultatīvām piespēlēm un izprovocētām piezīmēm.

Kauņas vienībā pa 17 punktiem guva Urte Čižauskaite un Martīna Petrenaite, kuras kontā arī piecas atlēkušās bumbas un astoņas kļūdas.

Pamatturnīra uzvarētāja "Rīgas Stradiņa universitāte" jau nodrošinājusi vietu BSBL finālturnīrā.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Vilmeras" un Klaipēdas "LCC Starptautiskā universitāte", no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!