16 punktus Spānijas basketbola čempionāta spēlē svētdien guva latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters, palīdzot "Fuenlabrada" komandai ar 81:68 savā laukumā pieveikt Seviljas "Cajasol" vienību, kas otrdien Eiropas kausa spēlē uzņems Latvijas klubu "VEF Rīga".

Šajā mačā Valters spēlēja 22 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo izpildīto divpunktu metienu, abus soda metienus un četrus no astoņiem tālmetieniem. Vēl latvieša kontā divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un trīs izprovocēti pārkāpumi, kas kopā deva 17 efektivitātes koeficienta punktus.

Tikmēr "Cajasol" komandā rezultatīvākais ar 12 gūtajiem punktiem bija Tksemi Urtasuns.

Šī "Fuenlabrada" komandai bija sestā uzvara deviņās spēlēs, kas tai kopvērtējumā ļāva pakāpties uz piekto vietu, bet "Cajasol" ar trijiem panākumiem ieņem tikai 12.pozīciju.

"Cajasol" un "VEF Rīga" komandas spēlē Eiropas kausa G apakšgrupā. Tajā pašlaik "Cajasol" ar vienu uzvaru divās spēlēs ieņem otro vietu, bet "VEF Rīga" ar diviem zaudējumiem atrodas pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Kā ziņots, vēl vienā Spānijas čempionāta mačā sestdien Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao "Bizkaia Basket" vienība izbraukumā ar rezultātu 77:75 sīvā cīņā pieveica "Granada" komandu.

Kopvērtējumā tagad "Bizkaia Basket" ar pieciem panākumiem deviņās spēlēs noslēdz labāko astotnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!