Foto: LETA

"VEF Rīga" trešdien "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) regulārā čempionāta mačā izcīnīja uzvaru un turnīra tabulā pakāpās uz septīto vietu.

"VEF Rīga" savā laukumā ar rezultātu 81:62 (17:10, 26:24, 17:12, 21:16) guva panākumu pār Raplas "Avis"/"Utilitas".

Rīdzinieku rindās Kristers Zoriks ar 18 gūtajiem punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija rezultatīvākais, kamēr vēl 12 punktus guva Glens Kouzijs un desmit punktus pievienoja Iļja Gromovs.

Raplas komandā Tailers Šamars Čīzs izcēlās ar 11 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

"VEF Rīga" ar izcīnītām četrām uzvarām septiņos mačos turnīra tabulā pakāpās uz septīto vietu, kamēr Raplas vienība ar tādu pašu bilanci ierindojas par vienu pozīciju zemāk.

Latviju turnīrā pārstāv sešas komandas - "VEF Rīga", "Ventspils", "Ogre", "Latvijas Universitāte", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" un "Liepāja". Igaunija ir pārstāvēta ar deviņām komandām - "Parnu Sadam", "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits", Tallinas "Kalev"/"Cramo", Tallinas "TalTech", Raplas "Avis Utilitas", Rakveres "Tarvas", Tallinas "Kalev"/"Audentes", Hābnēmes "Viimsi" un jaunpienācēja "Keila". Tāpat turnīrā sacenšas arī Ukrainas komanda Slobožanskas "Prometey". Ukrainas vienība LIBL sacensībās piedalās pirmoreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!