Foto: FIBA

Burgosas "San Pablo" komandas sastāvā spēlei Rīgā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas otrajā grupu posmā ar "VEF Rīga" Covid-19 ierobežojumu dēļ varēs palīdzēt vien septiņi pamatsastāva spēlētāji, ziņo klubs savā tīmekļa vietnē.

Pirmdien jau ziņots, ka Burgosas "San Pablo" komandā vienam spēlētājam - Omāram Kukam - noteikta saslimšana ar Covid-19.

Klubs ziņo, ka uz trešdienas spēli Rīgā komanda ar "Air Horizont" čarterreisu no Saragosas dosies agrā otrdienas pēcpusdienā.

Klubs ziņo, ka trenera Joana Penjarojas rīcībā trešdien "Arēnā Rīga" būs šādi septiņi pirmās komandas spēlētāji: Alekss Renfro, Tads Makfadens, Alekss Barrera, Šavi Ravaseda, Hasiels Rivero, Žordans Sako un Maksims Salašs.

Kopā ar viņiem līdzi dosies trīs fārmkluba Santjago "Nissan Grupo" basketbolisti - Karīms Kvīlijs, Alberto Alonso un Anhels Infante.

Otrajā posmā "VEF Rīga" J apakšgrupā trīs spēlēs pie uzvarām nav tikusi un ieņem pēdējo jeb ceturto pozīciju. Līdere ar diviem panākumiem trīs mačos ir Tenerifes "Lenovo", "San Pablo" vienība uzvarējusi abās spēlēs, bet trešā ar vienu uzvaru divos dueļos ir Aleksandrovacas "Igokea".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!