Basketbola klubs "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" aicina no 2000. līdz 2005. gadā dzimušos basketbolistus pieteikties atklātajiem treniņiem Vidzemes lielākajā basketbola sistēmā un izmantot iespēju bez maksas studēt Vidzemes Augstskolā.

"Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" basketbola sistēma piedāvā izcilas izaugsmes iespējas pārejai no jauniešu basketbola uz profesionālo līmeni. Kluba sistēmā ir gan galvenā komanda, kas startē "Pafbet" Latvijas–Igaunijas Basketbola līgā, gan fārmklubi, kas piedalās LBL2 un LBL3 čempionātos, dodot iespēju basketbolistiem gūt spēļu praksi meistarībai atbilstošā līmenī.

Basketbols un izglītība Valmierā iet roku rokā. Vidzemes Augstskolā iespējams apgūt dažādas studiju programmas, iegūstot augstāko izglītību un paralēli turpinot attīstīt basketbola iemaņas, lai veidotu profesionālo karjeru sportā. Galvenās komandas spēlētājiem, kuri studē Vidzemes Augstskolā, tiek nosegta studiju maksa, kā arī tiek nodrošināta ēdināšana un dzīvesvieta, lai ļautu koncentrēties sportisko mērķu sasniegšanai.

Aicinām basketbolistus sūtīt savu pieteikumu uz e-pastu info@vgvia.lv norādot vecumu, līdzšinējās gaitas basketbolā un aprakstot savas spēlētāja prasmes kā arī motivāciju pievienoties "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandai.

Potenciālie kandidāti tiks aicināti uz atvērtajiem treniņiem 16. jūnijā, par kuriem tiks paziņots personīgi.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 10. jūnijs.
Kontaktinformācija – Ojārs Melderis +371 29432113

Informācija par studiju iespējām Vidzemes Augstskolā – www.va.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!