Piektdienas, 28. janvāra, vakarā Jēkabpils sporta hallē "lūši" bez trenera Artūra Brūniņa klātbūtnes aizvadīja "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas cīņu pret "Latvijas Universitātes"/BS "Rīga" komandu. Visu spēli BK "Jēkabpils" bija vadībā un vienubrīd sasniedza pat 23 punktu pārsvaru, tomēr līdz spēles izskaņai izdevās nosargāt vien piecus no tiem – 79:74, ziņo BK "Jēkabpils".

Rezultatīvākais basketbolists Jēkabpils kluba rindās bija Mārtiņš Vīņauds, kurš ar lielisku precizitāti komandas uzvarā ieguldīja 33 punktus.

Pēc spēles Vīņauds atzina, ka komandai vēl joprojām trūkst stabilitātes: "Pirmajā puslaikā bijām pārliecinošā vadībā, bet otrajā puslaikā atkal sākām "atlaist". Vajadzētu mums tomēr labāk spēt saglabāt iegūto pārsvaru. Gribētos aizvadīt spēles pilnā sastāvā, lai varam labāk sajust viens otru un demonstrēt savu labāko sniegumu. Katram no mums arī vairāk jādomā par individuālo treniņu iespējām, jo tuvojas pavasaris..."

Vēl bez M. Vīņauda uzvaras kaldināšanā nozīmīgu artavu ieguldīja Lauris Bērziņš ar 15 punktiem un Jurijs Aleksejevs ar "double-double" – 11 punktiem, 16 bumbām zem groziem, kā arī sešām rezultatīvām piespēlēm.

Jēkabpiliešiem šī bija astotā uzvara desmit "Ramirent" NBL spēlēs.

"Ramirent" NBL, 28.01.2022., Jēkabpils sporta halle
BK "Jēkabpils" – "Latvijas Universitāte/BS Rīga" 79:74 (21:13, 24:18, 13:14, 21:29)
BK "Jēkabpils": Vīņauds 33, Bērziņš 15, Aleksejevs 11 (16 ab, 6 rp), Sokolovs 8 (8ab), Večens 6 (6 rp), Bikovs 5, Ivanovs 3, Kalniņš, Ermansons.

Nākampiektdien, 4. februārī, BK "Jēkabpils" dosies uz Līvāniem, lai aizvadītu spēli pret saviem principiālajiem pretiniekiem BK "Līvāni", kas rudenī pamanījās jēkabpiliešus izslēgt no "Užavas kausa" izcīņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!