Foto: Reuters/Scanpix
Piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pirmdien piedzīvoja Goldensteitas "Warriors", kas bez savainotā Andra Biedriņa sastāvā viesos ar 96:111 (21:32, 24:22, 24:32, 27:25) piekāpās NBA līderiem Sanantonio "Spurs".

Kā zināms, Biedriņš pagājušajā nedēļā guva kreisās potītes savainojumu un, visticamāk, šosezon laukumā vairs neizies.

"Spurs" labā 28 punktus guva Emanuels Džinobili, bet "Warriors" rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Biedriņa aizstājējs komandas sākumsastāvā Ekpe Udohs.

Lai gan "Spurs" uzvarēja, NBA līderi spēlē dabūja smagu triecienu – jau pirmajā ceturtdaļā pēc metiena neveiksmīgi piezemējās viens no komandas līderiem Tims Dankans, gūstot kreisās potītes traumu. Pagaidām netiek ziņots, cik nopietns un kāda veida savainojums ir Dankanam. Pēc komandas galvenā trenera Grega Popoviča teiktā, Dankans izlaidīs "krietnu laiku", taču konkrēti neko neminēja.

Drūmāk par Dankanu izteicās viņa komandas biedrs Antonio Makdaijess. "Izskatās, ka viņam ir nopietns savainojums – lūzums vai plīsums. Būšu tikai priecīgs, ja viņam konstatēs saišu stipru sastiepumu. Domāju, ka tik labi nebūs."

"Spurs" visu sezonu iztika bez līderu savainojumiem, kas ļāva komandai kļūt par spēcīgāko NBA. Tomēr tagad pāris nedēļas pirms regulārās sezonas beigām un "play off" maču sākuma traumu guvis viens no komandas balstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!