Foto: AFP/Scanpix
Itālijas izlases uzbrucējs Mario Balotelli pēc diviem gūtajiem vārtiem 2012.gada Eiropas futbola čempionāta pusfinālā šo maču nosauca par labāko spēli viņa karjerā.

Atgādinām, ka Balotelli divi gūtie vārti palīdzēja Itālijas izlasei ar rezultātu 2:1 pārspēt Vācijas valstsvienību un iekļūt finālā, kurā būs jāspēkojas ar pašreizējiem Eiropas čempioniem Spānijas izlasi.

"Šī bija labākā nakts manā karjerā, bet es ceru, ka svētdien mums veiksies vēl labāk," intervijā "Rai Sport" sacīja Balotelli. "Šos vārtus es veltu savai mātei, kura šovakar bija stadionā."

"Esmu ļoti priecīgs, jo es vēlējos gūt vārtus viņas dēļ. Svētdien klāt būs arī mans tēvs, tāpēc es vēlētos gūt vārtus arī finālā," turpināja uzbrucējs. "Mēs zinām, kā spēlē Spānija. Mēs varam viņus uzvarēt. Mums jābūt pacietīgiem un jāgaida savas izdevības, jo viņi izdara daudz piespēļu, bet es zinu, ka varam viņus uzvarēt."

"Mans sniegums finālā nebūs svarīgs, vēlos, lai komanda triumfē čempionātā," uzsvēra Balotelli.

Fināls norisināsies svētdien, un tā sākums pulksten 21:45. Izšķirošā cīņa par EURO 2012 titulu norisināsies Kijevas stadionā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!