#BeActive vēstneša, para airētāja Krista Mickēviča diena sākas ap pl. 4:00 no rīta, lai jau pl. 6:00 viņš būtu gatavs savam pirmajam dienas treniņam.

Krista dzīvi pilnībā mainīja autoavārija pirms pieciem gadiem. Tas, kas nemainījās, neskatoties uz paliekošajām traumām, ir Krista pārliecība un attieksme – sportošana ir viņa ikdienas vajadzība, tā nodrošina veselu ķermeni, garu un prātu! Bez sporta nav iespējams!

"Es sportošanu neuztveru kā apgrūtinājumu vai kā atsevišķu dienas sastāvdaļu. Man tas ir kā ēst, gulēt un dzert ūdeni. Tā ir nepieciešamība, lai es justos labi un varētu normāli funkcionēt," saka Krists.

Krists ir pierādījums tam, kā ar disciplīnu, mērķtiecību un gribasspēku iespējams vairāk, kā mēs paši sev atļaujam noticēt. "Pašplūsmā nekas nenotiek. Tikai pārdomāts dienas režīms un disciplīna var palīdzēt sportot regulāri," vairākkārt usver Krists.

Viņš uzskata: "Cilvēks var atrast laiku visam – vajag tikai gribēt! Minimālu sportošanu var apvienot ar jebkādu ikdienišķu darbību, piemēram, nokļūšanu darbā – nebrauc ar mašīnu vai autobusu, bet gan ej ar kājām vai brauc ar divriteni."

"Izkustēšanās ir iespēja labāk justies, neslimot, gūt prieku, pavadīt laiku pilnvērtīgāk, tajā skaitā – ar ģimeni, draugiem, kolēģiem, skolasbiedriem. Galvenais ir spert pirmo soli," uzsver Krists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!