Foto: AFP/Scanpix

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras Vācijas bundeslīgas čempionāta futbolā mačā sestdien tika pašreizējie valsts čempioni Minhenes "Bayern", kas savā laukumā ar 6:0 (4:0) sagrāva Brēmenes "Werder".

Uzvarētāju sastāvā pa diviem vārtiem guva bijušais Vācijas izlases kapteinis Filips Lāms un Mario Gēce, bet ar pirmajiem vārtiem "Bayern" rindās atzīmējās spāņu pussargs Ksavi Alonso.

"Bayern" pret "Werder" jau guvusi piecas uzvaras pēc kārtas, turklāt kopējā vārtu attiecība ir 26:3.

Tikmēr neveiksmes turpina vajāt Dortmundes "Borussia" komandu, jo tā izbraukumā sestdien ar 1:2 (0:1) atzina "Koln" pārākumu, bet Menhengladbahas "Borussia" viesos ar 3:0 (1:0) pieveica "Hannover 96".

Tikmēr uz trešo vietu bundeslīgas kopvērtējumā pacēlusies "VfL Wolfsburg", kas, pateicoties diviem Daniela Kaliguri vārtiem, izbraukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja "Freiburg".

Ar astoņos mačos izcīnītiem 20 punktiem "Bayern" ieņem bundeslīgas kopvērtējuma pirmo vietu, bet par četriem punktiem mazāk ir Menhengladbahas "Borussia" futbolistiem, vēl par diviem punktiem atpaliekot "VfL Wolfsburg" un "Mainz 05".

Tikmēr Dortmundes "Borussia" ar septiņiem punktiem atrodas tikai 14.vietā, bet Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV ar pieciem punktiem septiņās cīņās ir priekšpēdējā, 17.vietā - vienu punktu priekšā "Werder".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!