Foto: AP/Scanpix
Beļģu talants Adnans Januzajs uz pieciem gadiem sestdien pagarinājis līgumu ar Anglijas futbola čempioniem Mančestras "United".

Šobrīd tikai 18 gadus vecais Januzajs plašu sabiedrības uzmanību pievērsa oktobra sākumā, kad savā debijas mačā premjerlīgā ar diviem gūtiem vārtiem nodrošināja Mančestras kluba uzvaru pret "Sunderland" vienību.

"Esmu sajūsmā, ka Januzajs izvēlējies saistīt savu nākotni ar mums," izteicies Mančestras "United" galvenais treneris Deivids Moizs. "Viņš ir neticams talants, un šis futbolists uz mani ir atstājis lielu iespaidu kopš pievienojos klubam. Januzaja līdzsvars, stāja un spēja pārspēt pretiniekus ir kaut kas īpašs viņa vecumā. Mančestras "United" ir labākā vieta, lai attīstītu jaunus futbolistus un dotu viņiem iespēju uz lielās skatuves."

Januzajs Mančestras klubam pievienojās 2011.gadā, pārnākot no Beļģijas kluba Briseles "Anderlecht".

"Kad ierados šeit, vienmēr esmu domājis, ka šis klubs ir tieši man. Šī sezona pagaidām man ir bijusi lieliska - piedaloties primssezonas treniņnometnē, izcīnot Anglijas Superkausu un gūstot divus vārtus pret "Sunderland". Tas ir kā sapnis, vēlos turpināt smagi strādāt un izveidot sevi par Mančestras "United" futbolistu," atzinies Januzajs.

Šī sezona Mančestras "United" vienībai pagaidām nav pārāk sekmīga, jo premjerlīgā tā pagaidām ieņem tikai devīto vietu ar izcīnītiem desmit punktiem septiņās spēlēs.

Kā zināms, pēc aizvadītās sezonas kluba galvenā trenera amatu nolēma pamest leģendārais Alekss Fergusons, bet viņa vietā stājās Moizs, kurš līdz tam trenēja Liverpūles "Everton".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!