Foto: Sputnik/Scanpix

Kazaņā uz mājas pretī viesnīcai, kur Konfederāciju kausa laikā mitināsies Portugāles futbola izlase, uzzīmēts iespaidīgs krāsains grafiti ar Krištianu Ronaldu portretu, ziņo vietējie mediji.

Māja, uz kuras ir šis grafiti, atrodas "Ramada" viesnīcas iekšpagalmā un Portugāles izlases futbolistiem būs iespēja katru dienu redzēt sava slavenā kolēģa uzgleznoto seju. Grafiti autora vārds nav zināms, un mediji pieļauj iespēju, ka šis gleznojums nav mākslinieka pašiniciatīva, bet gan pilsētas vadības pasūtījums.

Pašreizējie Eiropas čempioni Tatarstanas Republikas galvaspilsētā Kazaņā ieradās trešdien, un pie viesnīcas sagaidīja iespaidīgs līdzjutēju pūlis. Ronaldu atšķirībā no kolēģiem, kas steidzīgi un galvas nepacēluši iesoļoja viesnīcā, sanākušos fanus aplaimoja ar sveicienu.

Kā novēroja "Sport Ekspress" korespondents Kazaņā, arī pie ēkas, uz kuras ir Ronaldu portrets, cilvēki netika laisti klāt.

Konfederāciju kausā, kas tradicionāli notiek gadu pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra tajā pašā valstī, kas rīko četrgades galveno futbola turnīru, Portugāles izlase spēlēs vienā grupā ar mājinieci Krieviju, Jaunzēlandi un Meksiku. Otrā grupā sacentīsies pašreizējie Pasaules kausa īpašnieki vācieši, Kamerūna, Čīle un Austrālija.

Kā zināms, Konfederāciju kausā, kas notiek gadu pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, spēlē astoņas komandas – kontinentu čempioni, turnīra rīkotāji un esošie Pasaules kausa īpašnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!