Foto: Reuters/Scanpix

Trīs vārtu deficītu Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē svētdien atspēlēja pagājušās sezonas spēcīgākā komanda Mančestras "United", izbraukumā cīnoties neizšķirti 3:3 (0:1) ar Londonas "Chelsea" vienību.

Rezultāts tika atklāts 36.minūtē, kad "United" aizsargs Džonijs Evanss ieraidīja bumbu savos vārtus. Savukārt otrajā puslaikā pirmo piecu minūšu laikā "Chelsea" guva vēl divus vārtus, precīzi sitot Huanam Matam un Davidam Luisam.

Tomēr 58. un 69.minūtē Veins Rūnijs realizēja divus 11 metru soda sitienus, savukārt sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Havjeram Ernandesam arī izdevās rezultātu izlīdzināt.

Pirms tam svētdien vārtus jau savā debijas mačā Ņūkāslas "United" komandas sastāvā guva Senegālas uzbrucējs Papiss Demba Sisē un viņa jaunā komanda ar 2:1 (1:1) savā laukumā pieveica Birmingemas "Aston Villa".

Kopvērtējumā pirmo vietu ar 57 punktiem 24 spēlēs joprojām ieņem Mančestras "City", bet tai ar 55 punktiem seko Mančestras "United". Trešo pozīciju ar 49 punktiem 23 cīņās ieņem Totenhemas "Hotspur" vienība, bet "Chelsea" ar 43 punktiem atrodas ceturtajā vietā.

Tikmēr uz piekto vietu ar 42 punktiem pakāpās Ņūkāslas "United", bet tai ar 40 punktiem pirmo sešinieku noslēdz Londonas "Arsenal".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!