Foto: Reuters/Scanpix
Kazaņā joprojām nav ieradusies Alžīrijas studentu futbola izlase, un pasākuma rīkotājiem nav informācijas, vai komanda vispār ieradīsies uz turnīru, ziņo aģentūra "RIA Novosti".

"Pagaidām mums nav nekādu ziņu par Alžīrijas vīriešu futbola izlasi, mēs nezinām, vai viņi atbrauks vai nē," saka Starptautiskās Studentu sporta federācijas (FISU) pārstāvis Andrejs Vlasovs. "Vadīsimies pēc situācijas. Visādi citādi viss ir kārtībā, un objekti ir gatavi, atbilstoši FIFA prasībām."

Universiādes futbola turnīrs sākas piektdien, un Alžirijas izlasei pirmais mačs paredzēts piektdien vakarā pret Lielbritāniju.

Neskatoties uz to, ka futbola komandās ir iekļauti arī elites līgu spēlētāji, Universiāde ir amatieru sacensības, ko pārvalda FISU, un nedz FIFA, nedz vietējā Futbola federācija nedrīkst pielietot nekādus administratīvos resursus. Tādājādi jautājusm par Alžīrijas futbola federācijas neierašanos tiks risināts tikai pēc grupu turnīra beigām. Ja komanda ieradīsies, kaut ar novēlošanos, tai būs atļauts piedalīties turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!