Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" nolēmuši ar 150 tūkstošus mārciņu lielu soda naudu sodīt savu aizsargu Deniju Rouzu, kurš atļāvies bargi kritizēt kluba transfēru politiku, ziņo britu mediji.

Augusta sākumā Rouzs paziņoja, ka "Tottenham Hotspur" netiek pienācīgi maksāts un ka klubam vajadzīgi spēcīgi futbolisti, nevis spēlētāji, informācija par kuriem ir jāmeklē "Google". Nākamajā dienā aizsargs par saviem izteikumiem atvainojās, taču pēc šīs intervijas parādījās baumas, ka "Tottenham Hotspur" vadība viņu pašu varētu pārdot. Londonas kluba galvenais treneris Maurisio Poketino savukārt paziņoja, ka esot piedevis Rouzam viņa izteikumus.

"Tottenham Hotspur" ir vienīgais Anglijas premjerlīgas klubs, kas pirms jaunās sezonas sākuma nav piesaistījis nevienu jaunu spēlētāju.

150 tūkstoši mārciņu ir 27 gadus vecā futbolista divu nedēļu alga, precizē izdevums "London Evening Standard".

Pats Rouzs laukumā nav izgājis kopš šā gada janvāra, kad guva nopietnu savainojumu. "Tottenham Hotspur" pamatsastāvā viņš varētu atgriezties augusta beigās. Par viņu interesējas vairāki premjerlīgas klubi, ieskaitot "Chelsea", kas sola divkāršot Rouza algu, ja panāks vienošanos par viņa pāreju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!