Futbola klubs "Auda" savu atgriešanos sezonu "Optibet" futbola virslīgā turpina aizvadīt bez zaudējumiem, trešdien spēlējot neizšķirti ar pagājušās sezonas čempioni futbola klubu RFS.

RFS pretiniekus uzņēma "LNK sporta parkā" Valdlaučos, abām komandām spēlējot neizšķirti 0:0.

Pirmajā spēles puslaikā iespēju izvirzīt vadībā mājiniekus neizmantoja Kevins Frīzenbihlers, kurš nerealizēja soda sitienu. Austrijas futbolists bumbu raidīja vārtu vidū, bet to ar kāju atsita Fabriss Ondoa.

Savukārt otrajā puslaikā, tuvojoties spēles izskaņai, abas komandas apņēmīgāk devās uzbrukumos, un RFS ilgāku laiku spēlēja pie viesu vienības vārtiem, taču pretuzbrukumā devās Briss Tutu, kuram tomēr neizdevās izmantot iespēju gūt vārtus.

"Auda" tādējādi turpina 2022. gada sezonu aizvadīt bez ielaistiem vārtiem. Komanda izcīnīja uzvaras ar 1:0 pret "Metta" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, bet spēlēja neizšķirti (0:0) pret "Super Nova"/"Salaspils" klubu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 12 punktiem četrās cīņās ir "Liepāja", ar deviņiem punktiem četros mačos seko "Riga", bet astoņus punktus četros dueļos guvušas RFS un "Auda". Tālāk ar pieciem punktiem četros mačos ir "Valmiera" un ar četriem punktiem – "Daugavpils", kamēr "Metta" tikusi pie trim punktiem un ir septītā.

"Tukums 2000"/"Telms" un "Super Nova" trijās cīņās guvušas pa punktam un ierindojas attiecīgi astotajā un devītajā vietā, kamēr "Spartaks" bez izcīnītiem punktiem četros dueļos atrodas pēdējā desmitajā vietā.

Ziņots, ka trešdien agrāk aizvadītās spēlēs "Liepāja" ar rezultātu 5:1 sagrāva BFC "Daugavpils" komandu, bet "Valmiera" otro spēli pēc kārtas nospēlēja neizšķirti ar nomināli vājāku komandu – 1:1 pret "Metta" vienību.

Pirmajā kārtas spēlē otrdien "Riga" ar 3:0 pieveica Jūrmalas "Spartaku".

Pēdējā kārtas mačā "Super Nova" ceturtdien cīnīsies ar "Tukums 2000"/"Telms" futbolistiem.

2022. gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11. marta līdz 13. novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!