Foto: AFP/Scanpix
Graujošu uzvaru UEFA Čempionu līgas H grupas spēlē trešdien Baltkrievijā izcīnīja pašreizējā titula īpašniece "Barcelona", kas ar 5:0 (3:0) pieveica Borisovas BATE.

Katalonijas klubs pirmos vārtus guva 19.minūtē, kad bumbu savos vārtos raidīja Aleksandrs Volodko. Mača turpinājumā divus vārtus guva Lionels Messi, pa vieniem – Pedro Rodrigess un Davids Vilja.

Uzvaru trešdien H grupā guva cits Eiropas futbola grands "AC Milan", kas pirmajā kārtā cīnījās neizšķirti ar "Barcelona". Milānieši šoreiz savā laukumā ar 2:0 (0:0) pieveica Plzeņas "Viktoria". Abus vārtus "AC Milan" guva otrajā puslaikā, kad precīzi bija Zlatans Ibrahimovičs un Antonio Kasano.

Otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja Marseļas "Olympique", kas G grupā savā laukumā ar 3:0 (1:0) pieveica Dortmundes "Borussia". Savukārt pie pirmās uzvaras šajā sezonā G grupā tika Londonas "Arsenal", kas ar 2:1 (2:1) pārspēja "Olympiakos".

Vēl trešdien E grupā neizšķirti 1:1 cīnījās "Valencia" un "Chelsea", bet Lēverkūzenas "Bayer" ar 2:0 pārspēja "Genk". Savukārt G grupā Doņeckas "Šahtar" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar APOEL, bet Sanktpēterburgas " Zeņit" ar 3:1 pārspēja "Porto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!