Foto: EPA/Scanpix/LETA

Spānijas futbola kubs "Barcelona" gaidāmajā transfēru logā mēģinās veikt vienu vai vairākus darījumus, lai francūža Antuāna Grīzmana vietā iegūtu Neimaru no Parīzes "Saint-Germain", vēsta "Sky Sports".

Grīzmans "Barcelona" sastāvā aizvada pirmo sezonu, taču klubs ir gatavs no viņa atbrīvoties, lai izbrīvētu vietu un līdzekļus Neimara iegādei. Neimars jau iepriekš spēlēja "Barcelona" sastāvā, bet 2017. gadā par rekordlielu transfēra summu pievienojās Parīzes "Saint-Germain", kas par viņu samaksāja 222 miljonus eiro.

"Barcelona" esot ieinteresēta veikt maiņas darījumu, taču "Saint-Germain", visticamāk, tam nepiekristu. Parīzes klubs par Neimaru vēlas saņemt 150 miljonus eiro, taču Grīzmana vērtība tiek lēsta ar 100 miljoniem. Spānijas klubs varētu pārdot Grīzmanu jebkuram citam klubam, kurš būtu gatavs par viņu maksāt, lai sakopotu līdzekļus Neimara iegādei.

Taču pašreizējā situācija pasaules sportā, kas radusies koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 dēļ, varētu patraucēt "Barcelona" kluba mērķus sastāva papildināšanā. Kluba spēlētāji aizvadītajā nedēļa piekrita samazināt savas algas par 70%, lai palīdzētu kluba darbiniekiem turpināt saņemt atalgojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!