Foto: EPA/Scanpix/LETA
Latvijas izlases futbolists Daniels Ontužāns pārsteidzoši ātri atsācis treniņus, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF), lai gan sākotnējās prognozes par Minhenes "Bayern" pussargu liecināja, ka potītes savainojuma dēļ futbolistam nāksies izlaist vairākus mēnešus.

Ontužāns kopējās komandas treniņiem pievienosies pēc divām līdz trim nedēļām, ziņo LFF.

Jau ziņots, ka 19 gadus vecais futbolists 17. jūlijā debitēja Minhenes kluba rindās, Kalifornijas pilsētā Kārsonā piedaloties komandas spēlē pret Londonas "Arsenal", kurā vācieši uzvarēja ar 2:1 (0:0).

Vangažnieks pirmā puslaika laikā centās atņemt bumbu pretiniekam, šajā situācijā savainojot potīti. Klubs pēc spēles paziņoja, ka Ontužānam plīsušas potītes saites, tāpēc viņam nāksies vairākus mēnešus atveseļoties.

Ontužāns bija viens no 27 uz ASV līdzi paņemtajiem "Bayern" futbolistiem. Latvijas izlases pārstāvis bija devies līdzi tādiem spēlētājiem kā Vācijas izlases vārtsargam Manuelam Noijeram, Polijas izlases uzbrucējam Robertam Levandovskim, Vācijas izlases pussargam Tomasam Milleram un citiem labi zināmiem Minhenes kluba futbolistiem

Pērnā gada vasarā Ontužāns ar "Bayern" parakstīja trīs gadu līgumu, bet līdz šim viņš spēlējis Minhenes kluba jaunatnes komandās. Savukārt jūnijā pussargs debitēja Latvijas izlasē, taču komanda piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu pret Slovēniju (0:5).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!