Foto: AFP/Scanpix/LETA

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" trešdien savā laukumā guva panākumu arī UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

"Bayern" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG), divu spēļu summā svinot uzvaru ar 3:0.

Pirmajam puslaikam noslēdzoties bez gūtiem vārtiem, otrajā pēc spēlētām septiņām minūtēm Ēriks Maksims Šupo-Motings raidīja bumbu parīziešu vārtos, taču vārti netika ieskaitīti aizmugures dēļ.

Vēl pēc deviņām minūtēm Šupo-Motings tika pie bumbas pēc pretinieku aizsarga kļūdas un pārspēja PSG vārtsargu, izvirzot vadībā Minhenes vienību ar 1:0.

Pamatlaika pirmspēdējā minūtē 2:0 panāca Seržs Gnabrī, nodrošinot "Bayern" drošu panākumu astotdaļfinālā abu spēļu summā.

Pirmajā astotdaļfināla spēlē Minhenes vienība izbraukumā uzvarēja ar rezultātu 1:0, vienīgos vārtus gūstot PSG audzēknim Kingslijam Komanam.

Citā mačā trešdien Itālijas čempione ''AC Milan'' Londonās cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 ar Totenhemas ''Hotspur'', divu maču summā uzvarot ar 1:0.

''AC Milan'' Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuva pirmo reizi kopš 2012. gada.

Otrdien Londonas "Chelsea" 2:0 uzvarēja Dortmundes "Borussia" un divu spēļu summā svinēja panākumu ar 2:1, kamēr Lisabonas "Benfica" ar rezultātu 5:1 sagrāva "Club Brugge" un divu spēļu summā triumfēja ar 7:1, Londonas un Lisabonas futbolistiem iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!