Foto: AFP/Scanpix

Slavenais angļu futbolists Deivids Bekhems apsver iespēju atgriezties profesionālajā sportā.

Bekhems, kurš savu karjeru noslēdza pērn, par iespējamo atgriešanos laukumā izteicies raidorganizācijas BBC veidotā dokumentālā filmā, kas savu dienasgaismu ieraudzīs pirmdien.

"Tagad dodos skatīties basketbola spēles, un, kad vēroju sportistus, kuri cīnās augstākajā līmenī, tas man atkal uzdzen kņudoņu," paudis Bekhems. "Vēlos atgriezties futbolā un sev uzdodu jautājumus, vai es varētu atkal spēlēt un vai es varētu atgriezties laukumā."

Slavenais angļu pussargs, kuram nu ir 39 gadi, par karjeras noslēgumu paziņoja 2013.gada pavasarī, kad bija kopā ar Parīzes "Saint-Germain" komandu triumfējis Francijas čempionātā.

Kā zināms, Bekhems šobrīd strādā pie tā, lai ASV pilsētā Maiami izveidotu Amerikas Futbola līgas (MLS) klubu. Tiek vēstīts, ka viņš nākotnē laukumā varētu atgriezties tieši šīs komandas sastāvā. Tomēr iecerēts, ka Maiami klubs savu pirmo spēli aizvadīs vien 2017.gadā.

Savas karjeras laikā Bekhems no 2007.gada līdz 2012.gadam pavadīja MLS klubā Losandželosas "Galaxy". Tāpat viņš spēlējis arī tādās komandās kā Mančestras "United" no Anglijas, spāņu grandā Madrides "Real" un Itālijas vienībā "AC Milan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!