Foto: LETA
Neizšķirti Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien cīnījās Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas savā laukumā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un nospēlēja 2:2 (2:0) ar Groznijas "Terek" vienību.

Cauņa izgāja laukumā 81.minūtē, nomainot Zoranu Tošiču. Latvijas izlases pussargs sev atvēlētajā laikā veica vienu bīstamu centrējumu, taču ar to tika galā pretinieku aizsargi.

Pirmajā puslaikā Vāgners Lavs un Seidū Dumbija CSKA komandu izvirzīja vadībā ar 2:0, taču otrā puslaika vidū divu minūšu laikā Aleksandrs Pavļenko un Žozē Maurisiju atjaunoja neizšķirtu.

Čempionāta kopvērtējumā CSKA komanda ar 52 punktiem 27 spēlēs ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no pagājušās sezonas čempionvienības Sanktpēterburgas "Zeņit", kas aizvadījusi par vienu maču mazāk, un par diviem punktiem apsteidzot Maskavas "Dinamo" komandu, kas arī aizvadījusi 26 spēles.

Tikmēr "Terek" ar 25 punktiem 27 spēlēs atrodas 11.pozīcijā.

Pēc divu apļu aizvadīšanas, komandas tiks sadalītas divos astotniekos un čempionāts turpināsies. Šīs sezonas Krievijas čempionāts ilgs pusotru gadu, jo no nākamā gada valstī pāries uz rudens-pavasaris izspēles kārtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!