Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pāru izlozē piektdien noskaidrojās, ka turnīra pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA spēkosies ar spēcīgo Madrides „Real”.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmās spēles norisināsies 14., 15., 21., un 22.februārī, bet atbildes mači- 6., 7., 13., un 14.martā.

Atgādinām, ka CSKA vietu astotdaļfinālā garantēja pēdējā grupas spēlē, kad Cauņas stūra sitiens palīdzēja gūt uzvaras vārtus mačā ar itāļu Milānas "Inter".

Citos pāros Francijas komanda Lionas „Olympique” par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies ar Kipras vienību Nikosijas APOEL, „Napoli” no Itālijas spēkosies ar pazīstamo Anglijas klubu Londonas „Chelsea”, Itālijas čempioni „AC Milan” tiksies ar Londonas „Arsenal”, bet šveiciešu „Basel” tiksies ar Minhenes „Bayern” no Vācijas. Vēl vācu Leverkūzenes „Bayer” spēlēs ar pašreizējiem čempioniem „Barcelona", vēl viena Krievijas komanda Sanktpēterburgas „Zeņit” cīnīsies ar Lisabonas „Benfica” no Portugāles un visbeidzot franču Marseļas „Olympique” spēkosies ar Milānas „Inter”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!