Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas virslīgas futbola čempionāta 26.kārtas centrālajā spēlē sestdien "Ventspils" komanda ar rezultātu 2:1 (0:0) savā laukumā pieveica Daugavpils klubu "Daugava", kļūstot par kopvērtējuma līdervienību, savukārt čempionvienība "Skonto", kas izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:1) ar čempionāta pastarīti "Jūrmala-VV" komandu.

Rezultātu 54.minūtē atklāja "Ventspils" komandas spēlētājs Vadims Jančuks, bet sešas minūtes vēlāk panāca neizšķirtu. Uzvaru laukuma saimniekiem nodrošināja Federiko Martinesa precīzais sitiens 82.minūtē.

Citā mačā sestdien punktus zaudēja čempionvienība "Skonto", kas izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:1) ar čempionāta pastarīti "Jūrmala-VV" komandu.

"Skonto" labā abus vārtus guva Natans Žuniors, bet laukuma saimniekiem ar precīziem sitieniem izcēlās Igors Semjonovs un Oleksandrs Kruckevičs.

Kā ziņots, vēl vienā sestdienas spēlē "Jūrmala" izbraukumā ar 2:1 (1:0) pieveica "Olimpa" vienību, sagādājot tai 20.zaudējumu šosezon.

Kopvērtējumā pašlaik pirmajā vietā ar 48 punktiem 22 spēlēs atrodas "Ventspils", tai ar 47 punktiem 24 mačos seko "Daugava", bet "Liepājas metalurgs" ar 45 punktiem 23 cīņās ieņem trešo pozīciju.

Ceturto pozīciju ar 42 punktiem 23 spēlēs ieņem "Skonto" futbolisti, piektā ar 30 punktiem 23 cīņās ir "Jūrmalas" komanda, bet "Jelgava", kas 22 spēlēs izcīnījusi 28 punktus, ieņem sesto pozīciju.

"Gulbene" 22 spēlēs tikusi pie 26 punktiem un ieņem septīto vietu, "Jūrmala-VV" 22 mačos tikusi pie 16 punktiem, bet "Olimpa" kontā ir pieci punkti 23 spēlēs un devītā vieta kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!