Foto: AFP/Scanpix/LETA

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu vien pēc dažu mēnešu spēlēšanas Saūda Arābijā vēlas to atstāt, ziņo "Sky Sports", atsaucoties uz citu mediju informāciju.

Ronaldu pagājušā gada izskaņā, nespējot samierināties ar rezervista lomu, skandalozā veidā pameta Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras "United" un ziemā noslēdza ienesīgu līgumu ar Saūda Arābijas klubu "Al Nassr", kas viņam paģērēja 200 miljonu eiro lielu gada algu.

Kaut arī Ronaldu Saūda Arābijas līgā iesitis 12 vārtus 12 spēlēs, pašai "Al Nassr" komandai nav klājies sekmīgi, jo tā izstājusies no divām kausa izcīņām, kā arī vietējā čempionātā tā atrodas otrajā vietā ar maz izredzēm pacīnīties par titulu. Pirms dažām nedēļām kluba neveiksmju dēļ galvenā trenera amatu atstāja Rudī Garsija.

Arī pašam 38 gadus vecajam Ronaldu dzīve Saūda Arābijā nav tik vienkārša, jo regulāri mačos pretinieku līdzjutēji skandina Lionela Mesi vārdu, kā arī portugāļa sieva Džordžīna vēloties atgriezties Madridē. Spāņu medijs "El Nacional" jau vēstījis, ka Ronaldu bijušais klubs Madrides "Real" ir gatavs piedāvāt viņam vēstnieka lomu, taču tādā gadījumā futbolista gaitas būs jānoslēdz.

Savulaik "Real" formā Ronaldu iesita 451 vārtus 438 spēlēs un četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!