Foto: Sputnik/Scanpix

Maskavas CSKA klubs, joprojām turpinot spēlēt bez savainotā Latvijas futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas, sestdien Krievijas premjerlīgas mačā savā laukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Groznijas "Terek".

Līdz ar to CSKA šosezon vietējā čempionātā vēl nav izjutuši zaudējuma rūgtumu, jo sešās spēlēs gūtas četras uzvaras un divreiz spēlēts neizšķirti.

Sestdienas mačā jau pirmajā puslaikā ar diviem precīziem sitieniem izcēlās CSKA komandu pārstāvošais kotdivuāriešu uzbrucējs Lasina Traorē, bet otrajā puslaikā reizi precīzs bija Karloss Strandberjs.

Cauņa šobrīd ārstē kārtējo savainojumu, tāpēc šim mačam viņš nebija pieteikts.

Citā mačā sestdien pie uzvaras tika sekmīgi spēlējošā Permas "Amkar", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Tomskas "Tomj".

Tikmēr svētdienas mačā Maskavas "Spartak" savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja Maskavas "Lokomotiv" futbolistus, vienīgos vārtus dueļa 25.minūtē gūstot bulgāram Ivelinam Popovam. Tas Maskavas klubam ļāvis atkal kļūt par līderi premjerlīgas kopvērtējumā.

Savukārt vēl vienā duelī Sanktpēterburgas "Zeņit" 5:0 (2:0) izbraukumā sagrāva Tulas "Arsenal".

Krievijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar sešās spēlēs iekrātiem 16 punktiem nu ir "Spartak", bet divus punktus no tās atpaliek CSKA. Tikmēr 12 punkti ir "Zeņit" rēķinā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!