Foto: F64
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs atkārtoti devies uz ārzemēm, pievienojoties Baltkrievijas klubam Soļigorskas "Šahtjor", vēsta klubs sociālajā vietnē "Twitter".

Višņakovs sezonas sākumā bija pieteikts Latvijas pēc spēka otrās līgas klubā "Tukums 2000". Savukārt 2018. gada Latvijas futbola virslīgas sezonu 28 gadus vecais uzbrucējs izlaida pilnībā savainojuma dēļ, tā arī nepalīdzot "Rīgas Futbola skolai" (RFS) nevienā spēlē.

Futbolists karjeras laikā pārstāvējis vairākus ārzemju klubus. Višņakovs 2012. gadā pameta futbola klubu "Ventspils", lai pirmo reizi dotos ārzemju maizē Kazahstānas klubā Karagandas "Šahtjor". Vēlāk futbolists pārstāvējis arī Polijas vienības Lodzas "Widzew" un Hožovas 'Ruch", kā arī Beļģijas komandu "KVC Westerlo".

Tieši Polijas "Ekstraklasa" čempionātā gūtie 19 vārti savulaik futbolistam deva iespēju pārcelties uz "Westerlo" vienību, kas pēc transfermarkt.de informācijas par latvieti samaksāja 450 tūkstošus eiro.

Valstsvienībā uzbrucējs pēdējo reizi spēlējis 2017. gada 7. oktobrī, kad devās laukumā uz maiņu mačā pret Farēru salām. Višņakovs pagaidām izlasē aizvadījis 15 spēles, bet ar vārtiem vēl nav izcēlies.

Soļigorskas klubs pērn ar 64 punktiem 30 spēlēs ierindojās otrajā vietā Baltkrievijas premerlīgā, piekāpjoties vien kaimiņvalsts grandam Barisavas BATE.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!