Foto: PantherMedia/Scanpix
2012.gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīra laikā Anglijas izlases spēlētājiem līdzās drīkstēs būt arī sievas, paziņojusi Anglijas Futbola asociācija (FA).

Kā norāda FA, sievas drīkstēs atrasties angļu bāzē Krakovā.

"Fabio Kapello [Anglijas izlases galvenais treneris] grib, lai brīvajā laikā futbolistiem būtu iespēja tikties ar savām ģimenēm," norādījis FA vadītājs Adrians Bevingtons.

Tomēr tikties ar sievām futbolisti drīkstēs tikai nākamajā dienā pēc spēles.

Lai gan tikšanās ar futbolistiem viņu sievām nebūs katru dienu, Krakovas mērs Jaceks Majhrovskis sola, ka lēdijām nenāksies skumt. "Mums ir ļoti daudz restorānu un naktsklubu. Mums ir visu veidu veikali. Ja viņas vēlēsies nopirkt kādu kažociņu, mums ir tam piemēroti veikali. Esmu pārliecināts, ka viņām te patiks. Mums ir daudz vēsturisko ēku, kas ir ļoti skaistas un tās ir vērts apskatīt. Mums ir interesanti muzeji. Mums ir arī skaists un sens mežs."

Anglijas futbola izlases bijušais galvenais treneris Svens Jorans Ēriksons 2006.gadā izpelnījās kritiku par to, ka atļāva futbolistiem tikties ar sievām. Vairāki britu mediji toreiz uzskatīja, ka sievu klātbūtne ir negatīvi ietekmējusi vairāku futbolistu fizisko formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!