Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas virslīgas futbola čempionāta trešās kārtas spēlēs trešdien uzvaras izcīnīja visas favorītes.

Čempioni "Skonto" Rīgā ar 4:0 (2:0) pieveica "JFK Olimps". Divu vārtus uzvarētājiem guva Artūrs Karašausks, bet pa vieniem - komandas kapteinis Vitalijs Smirnovs un Juris Laizāns.

Karašausks vienus vārtus guva kuriozā situācijā – "JFK Olimps" vārtsargs Oskars Darģis, ievadot bumbu spēlē, trāpīja Karašauskam pa pakausi un bumba trāpīja vārtos. Tikmēr Laizāns vārtus mača izskaņā guva no laukuma centra, pamanot, ka Darģis iznācis pārāk tālu no vārtiem.

Vēl vienā spēlē "Ventspils" ar 4:0 (2:0) sagrāva virslīgas debitanti "FB Gulbene". Ventspilniekiem vārtus guva Maikls Maki Mvondo, Ritvars Rugins, Jevgeņijs Kosmačovs un Vladimirs Bespalovs.

Daugavpils "Daugava", pateicoties Vadima Logina diviem gūtajiem vārtiem, ar 2:0 (2:0) uzvarēja "FC Jūrmala", bet "Liepājas metalurgs" ar 3:1 (2:1) pieveica "Jelgavu". Jelgavas komandai jau pirmajā minūtē vārtus guva Vladislavs Kozlovs, bet līdz pārtraukumam Jurģis Kalns un Genādijs Soloņicins panāca 2:1 liepājnieku labā. Tešos vārtus uzvarētājiem guva Pāvels Mihadjuks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!