Foto: F64

Latvijas futbola klubam "Jelgava" pievienojies krievu uzbrucējs Vjačeslavs Suškins, un komandas vadība dara visu, lai viņu pieteiktu gaidāmajai UEFA Eiropas līgas spēle pret bulgāru klubu "Litex", informē vienība.

Profesionāla futbolista karjerā trīs gadus Suškins pavadīja Sanktpēterburgas ''Dinamo'' komandā, ar kuru uzspēlēja gan otrajā divīzijā, gan Nacionālajā čempionātā (pēc spēka otrā līga Krievijā). Noslēdzošajā sezona aizvadīta Voroņežas ''Fakel'', kas garantēja vietu Nacionālajā līgā. 20 spēles futbolists izcēlās ar četriem vārtu guvumiem.

"Šodien esam noslēguši līgumu ar 24 gadus veco krievu uzbrucēju Vjačeslavu Suškinu. Lēmums tika pieņemts pēc komandas divpusējās treniņspēles sestdien. Kopumā pēdējā mēneša laikā pārbaudījām vairākus kandidātus, bet tie neatbilda vēlamajam līmenim. Vitālijs Astafjevs novērtēja šī uzbrucēja spēli kā ļoti labu un ir drošs, ka Vjačeslavs palīdzēs komandai sasniegt izvirzītos mērķus,'' sacīja "Jelgavas" direktors Jānis Vuguls. ''Šobrīd aktīvi tiek risināti spēlētāja pārejas jautājumi un ja izdosies, debija varētu notikt jau ceturtdien pre "Litex". Klubam ir iespēja pieteikt vēl vienu spēlētāju un pēdējais termiņš ir pirmsspēles diena.''

Tāpat klubs apstiprināja, ka līgumsaistības ir pārtrauktas ar priekšējās līnijas spēlētāju Edgaru Kārkliņu, bet Vadims Avdejevs līdz sezonas beigām lielākas spēļu prakses iegūšanai pievienojas 1.līgas klubam RFS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!