Foto: F64

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" čempionāta bronzas medaļas ieguvēji FK "Ventspils" otrdien pagarināja līgumu ar uzbrucēju Ģirtu Karlsonu, informē komandas preses dienests.

Karlsons ir viens no rezultatīvākajiem uzbrucējiem Latvijas čempionāta vēsturē un viņš arī nākamo sezonu aizvadīs "Ventspils" sastāvā. Kopumā viņa kontā 258 mači un 123 vārti Latvijas čempionātā. "Ventspils" sastāvā Ģirts Karlsons valsts čempionātā aizvadījis 39 mačus un guvis 16 vārtus.

"Nav noslēpums, ka uzbrucēji - pats sarežģītākais un aktuālākais jautājums transfēru tirgū. Priecājamies, ka mūsu sadarbība ar Ģirtu Karlsonu turpinās, jo viņa līmenis un bagātā pieredze apstiprinājumu neprasa," sacīja FK "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks. "Mēs neskatāmies futbolista pasē - mēs skatāmies uz viņa darbu, uz profesionālismu, uz to, kā viņš parāda sevi spēlēs. Šīm kvalitātēm daudziem mūsu jaunajiem futbolistiem vajadzētu no Ģirta pamācīties. Ko runāt, ja aizvadītajā sezonā Ģirts nospēlēja visos mačos - ar šādiem rādītājiem var palielīties vēl tikai divi mūsu spēlētāji. Tādēļ mums šaubu nav, ka arī nākamajā sezonā Ģirts gūs vārtus, būs produktīvs veidojot spēli un obligāti nesīs labumu "Ventspilij"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!