Latvijas futbola izlase trešdienas, 30. augusta, vakarā aizvadīja oficiālo pirmsspēles treniņu "Ferencvaros" stadionā, kur ceturtdien Aleksandra Starkova vadītā valstsvienība kārtējā 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē tiksies ar turnīra tabulas 3. vietas pašreizējo īpašnieci - Ungārijas valstsvienību.

Pirms treniņa stadiona preses konferenču zālē uz vietējo un Latvijas žurnālistu jautājumiem pirms gaidāmās spēles atbildes sniedza gan komandas galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, gan aizsargs Kaspars Dubra. Pats treniņš ilga nepilnu stundu un tā galvenais uzdevums bija aprast ar stadiona lielisko dabīgo zālāju, laukuma plašu un citiem saistītajiem apstākļiem stadionā.

"Mums kā komandai atlikušās Pasaules kausa kvalifikācijas spēles ir ļoti svarīgas, tomēr tajā pat laikā mēs jau domājam par nākamo kvalifikācijas ciklu, kas būs svarīgs mūsu jaunajiem spēlētājiem," pirms mača teica Starkovs.

Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas B apakšgrupā līdere ar maksimālajiem 18 punktiem sešos mačos ir Šveice, kurai ar 15 punktiem seko Portugāle. Attiecīgi septiņi un pieci punkti ir Ungārijai un Fēru salām, kamēr Andorai tagad ir četri, bet Latvijai trīs punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!