Foto: AFP/Scanpix
Spēlējot bez Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva, Hamburgas SV (HSV) komanda sestdien Vācijas bundeslīgas mačā savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Dortmundes "Borussia" vienību.

Līdz ar to HSV klubs nav spējis uzvarēt jau ceturto bundeslīgas maču pēc kārtas.

Rudņevs šai cīņai bija pieteikts, taču laukumā tā arī nedevās.

Rudņevs šosezon 16 spēlēs izcēlies ar vienu precīzu sitienu.

Tikmēr citā duelī pie vēl viena panākuma tika pašreizējā Vācijas čempionvienība un turnīra līdere Minhenes "Bayern", kas viesu laukumā ar 3:1 (1:1) apspēlēja "Hannover 96" futbolistus.

Mača rezultātu par labu "Hannover 96" komandai 25.minūtē atklāja japānis Hiroši Kijotake, taču dueļa turpinājumā "Bayern" pamanījās gūt trīs bezatbildes vārtus. Jau pēc trim minūtēm spānis Ksavi Alonso panāca izlīdzinājumu, bet otrajā puslaikā divas bumbas pretinieku vārtos raidīja Tomass Millers.

Pēc šī panākuma Minhenes klubam izdevies nostiprināt savu vadību bundeslīgas kopvērtējumā, jo zaudējumu sestdien piedzīvoja tuvākā sekotāja "VfL Wolfsburg", kas izbraukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās "Augsburg" vienībai.

Tikmēr pie uzvaras izdevies tikt Gelzenkirhenes "Schalke 04" vienībai, kas savu skatītāju priekšā ar 3:1 (2:0) pārspēja "Hoffenheim".

Divus vārtus uzvarētāju labā šajā cīņā guva Makss Mejers.

Tikmēr punktus zaudējusi viena no favorītēm Menhengladbahas "Borussia", kas izbraukumā cīnījās 2:2 (1:0) ar "Mainz 05" futbolistiem.

Pirmajā puslaikā viesi izvirzījās vadībā ar 1:0, kad vārtus guva brazīlietis Rafaels, turklāt 67.minūtē viņš panāca jau divus vārtu pārsvaru. Tiesa, "Mainz 05" atlikušajā laikā pamanījās divu bumbu deficītu atspēlēt un iegūt vienu punktu.

Bundeslīgas kopvērtējumā "Bayern" ar 61 punktu 24 spēlēs atrodas pirmajā vietā, bet jau 11 punktus atpaliek "VfL Wolfsburg". Tikmēr trešā ar 41 punktu 23 ir Menhengladbahas "Borussia", bet "Schalke 04" un "Augsburg" kontā ir pa 38 punktiem.

Tikmēr HSV ar 25 punktiem atrodas vien 15.vietā 18 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!