Foto: F64

Itālijas A sērijas futbola čempionāta grands Turīnas "Juventus" sestdien cieta pirmo zaudējumu 2019./2020. gada sezonā.

Turīnas klubs viesos ar 1:3 (1:1) atzina Romas "Lazio" pārākumu.

"Juventus" komandu 25. minūtē vadībā izvirzīja Krištianu Ronaldu, kurš nepieskatīts pie tālā staba saņēma Rodrigo Bentankura piespēli un raidīja bumbu tīklā. Puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē Luiss Felipi pēc centrējuma soda laukumā, ar galvu nogādāja bumbu mērķī un izlīdzināja rezultātu.

Mača galvenie notikumi risinājās otrā puslaika otrajā pusē. Vispirms, 69.minūtē, Huans Kvadrado "Lazio" pretuzbrukumā notrieca mājinieku futbolistu un par to saņēma sarkano kartīti. Piecas minūtes vēlāk Sergejs Milinkovičs-Savičs soda laukumā saņēma tālu piespēli un izvirzīja Romas komandu vadībā.

Vēl pēc piecām minūtēm Čiro Immobile tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, taču viņa raidīto bumbu atvairīja "Juventus" vārtsargs Vojcehs Ščensnijs. Punktu mājinieku uzvarai pielika Felipe Saisedu, kurš kompensācijas laika piektajā minūtē ar precīzu sitienu noslēdza "Lazio" futbolistu izrāvienu trijatā pret vienu pretinieku spēlētāju.

Jau ziņots, ka Milānas "Inter" piektdien vietējā čempionāta mačā savā laukumā spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "AS Roma", kā rezultātā zaudēti svarīgi punkti, kas pavēra iespējas Turīnas "Juventus" pārņemt līderpozīcijas turnīrā, taču Mauricio Sarri padotie savu izdevību neizmantoja.

Tikmēr sestdien Bergāmo "Atalanta" mājās ar 3:2 (1:1) apspēlēja "Verona" vienību, uzvaru kompensācijas laikā izraujot Berats Džimsiti. Tikmēr "Napoli" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Udinese" futbolistiem.

Itālijas čempionātā ar "Inter" ar 38 punktiem 15 spēlēs ir pirmajā vietā, bet par diviem mazāk ir "Juventus". Tālāk ar 33 punktiem seko Romas "Lazio", ceturtā ar 29 punktiem ir "AS Roma", bet pirmo piecinieku noslēdz "Cagliari" un "Atalanta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!