Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs paziņojis 24 spēlētājus, kuri uzaicināti uz valstsvienības treniņnometni novembrī. Tās gaitā mūsu futbolisti aizvadīs savas pēdējās divas spēles FIFA 2022. gada Pasaules kausa kvalifkācijā - 13. novembrī Oslo notiks spēle pret Norvēģiju, savukārt 16. novembrī mūsu izlasi gaida Gibraltāra pārbaudījums kontinenta dienviddaļā.

Salīdzinājumā ar oktobra nometnes izsaukumu šoreiz izlasei savainojumu dēļ nepievienosies Pāvels Šteinbors un Jānis Ikaunieks. Abi nepiedalījās arī oktobra mačos, taču sākotnēji tika uzaicināti uz izlases nometni, bet tagad skaidrs, ka viņu veselības stāvoklis neļauj rēķināties ar futbolistu palīdzību gaidāmajās spēlēs. Ierindā gan ir atgriezies Vladimirs Kamešs, tāpat jau uzreiz uz izlasi uzaicināti Krišjānis Zviedris un Daniels Ontužāns.

Latvijas izlase pulcēsies uz treniņnometni jau šo svētdien, 7. novembrī. Līdz 11. novembrim komanda gatavosies tepat, Latvijā, pēc kā dosies uz Norvēģiju.

Atgādinām, ka pirmajās astoņās PK kvalifikācijas spēlēs Latvijas izlase nopelnīja piecus punktus, vienreiz uzvarot Gibraltāru (3:1) un pa reizei cīnoties neizšķirti ar Turciju (3:3) un Melnkalni (0:0). Oktobrī mūsu valstsvienība divās mājas spēlēs piedzīvoja minimālas un sāpīgas neveiksmes pret favorītiem Nīderlandi (0:1) un Turciju (1:2), zaudējot teorētiskas izredzes kvalificēties PK finālturnīram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!