Foto: LETA

Latvijas futbola izlases rindās piektdien, 7.jūnijā, paredzētajā Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Bosniju un Hercegovinu nevarēs palīdzēt pussargi Aleksandrs Cauņa un Ivans Lukjanovs, Latvijas Futbola federāciju (LFF) informēja valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Abi futbolisti ar savos klubos gūtajām traumām ieradās valstsvienības nometnē pirmdien viesnīcā "Lielupe". Ivans Lukjanovs pirmajā treniņā darbojās pēc individuālas programmas, savukārt Aleksandrs Cauņa to noraudzījās no malas un treniņā nepiedalījās. Vēlāk veiktās medicīniskās pārbaudes apliecināja, ka abu futbolistu esošo savainojumu dēļ viņi nevarēs palīdzēt komandai spēlē ar Bosniju un Hercegovinu, tādejādi futbolisti devušies mājās.

Latvijas futbola izlase otrdien plkst. 17:00 trenēsies "Skonto" stadionā. Trešdien plkst. 11:00 par aktuālajiem jaunumiem valstsvienībā preses konferencē stāstīs Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Atgādinām, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē 2012.gada 11.septembrī Bosnijas un Hercegovinas pilsētā Zenicā uzvaru ar rezultātu 4:1 svinēja mājinieki.

2014.gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā pēc aizvadītajām piecām spēlēm ar izcīnītajiem 13 punktiem Bosnija un Hercegovina ieņem pirmo vietu G grupas kopvērtējuma tabulā, tikmēr galvenā trenera Aleksandra Starkova vadītā Latvijas nacionālā futbola izlase ar četriem punktiem līdzšinējās piecās spēlēs ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!